Promosi


Website Promosi Percuma

Daftar di website di bawah dan promosikan domain http://www.Jutawanbosland.com/(usernameanda) untuk mendapat prospek baru. Diingatkan bonus dibayar kepada ahli VIP sahaja iaitu ahli yang telah membuat pembayaran untuk pakej.

Website Promosi

Bosland

Bosland2u

Promosi4u

Bosland4u

WhiteFully

Bosland4all

BoslandUKM

BoslandHalal

BoslandLaris01

Jutawanbosland

Bosland1Sarawak

Jutawanbosland2u

AndaJutawanbosland


Bosland Negeri

BoslandN9

BoslandKL

BoslandPerak

BoslandJohor

BoslandKedah

BoslandSabah

BoslandPahang

BoslandMelaka

BoslandSarawak

BoslandSelangor

BoslandKelantan

BoslandTerengganu


Kepada yang menyertai Team Online JutawanBosland, nama, lokasi dan no hp dipromosikan di setiap website di atas. Ini bermakna anda mestilah bersedia untuk menjadi wakil kami dengan mengetahui berkenaan produk dan plan perniagaan Bosland apabila prospek baru menghubungi anda. Jadilah yang terawal untuk wakil Team Online JutawanBosland


Promosi Di Facebook

Promosi Di Carigold

Banner Ads Dan Email Promosi

Kepada ahli VIP , sila login semula, masukkan username dan password anda. Klik PROMOSI

Copy code dibawah dan paste semula di FaceBook, Blogger, WordPress, Myspace, Friendster dan sebagainya. Terlebih dahulu username anda betul dan sama dengan link code tersebut.

Anda juga boleh copy dan paste contoh email promosi di bawah ke dalam email anda dan hantar kepada rakan-rakan anda.

Diingatkan disini, jika anda masih lagi ahli biasa dan telah mempromosikan domain username JutawanBosland anda dan ada prospek baru yang berminat menjadi ahli VIP, Admin akan meletakkan prospek baru tersebut kepada ahli VIP yang berada di atas anda.

Sebagai contoh, A adalah ahli VIP dan telah membawa B ke website JutawanBosland, tetapi B masih lagi ahli biasa dan telah memperkenalkan website JutawanBosland kepada C dan C berminat untuk upgrade VIP. Oleh kerana itu, C diletakkan dibawah A kerana adalah ahli VIP walaupun B yang memperkenalkan website ini. Bonus direct sponsor diberikan kepada A. Inilah kelebihan ahli VIP atau ahli yang berbayar.

cantik,kuat,rahsia kecantikan,tenaga batin,tenaga,kacak,lawa,alphalipid2u,akademiceramic,carigold,harakahdaily,bharian,Bosland.com.my,bosland2u,bosland4u, bosland4all,jutawanbosland,serbuk mutiara,mutiara,kalsium,jutawan,bosland,jeragat,kulit,susu,alphalipid,program,terbaik,hebat,label,MLM,ajl,network,jutawan bosland,bosland,jerawat,cantik,lawa,kulit cantik,ceramic, Osteoporosis,kalsium,gout,ulser,darah tinggi,kencing manis, lumpuh,jutawan-e-boss, projek jutawan bosland,whitefully,slimme,slim,susu, bosland2u.com.my, bosland.com, produk mutiara bosland, kopi slimme bosland, bosland malaysia blog,sakit tulang,tulang,jeragat,resdung,mata,susu whitefully,kopi slimme,MLM, terunggul,hebat,bosland.com.my,melayuboleh,Malaysia,kedah,perak,johor,selangor,boslandsarawak,boslandpahang,boslandperak,boslandmelaka,azizi jutawanbosland,suzzhadi@gmail.com,0172961196,mengandung,sakit puan,sakit tuan,boslandsabah,bosland hebat, rawatan kulit melalui air
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s