Koko Ganoderma Kologen


Koko Kolagen Ganoderma
Koko Pra Campur Ganoderma dan Kolegen – kekal Sihat Kekal Cantik

– Zat besi dalam koko membantu meningkatkan kesihatan badan.
– Campuran ganoderma dan koko mampu mencegah keletihan kronik.
– Aroma dan pati koko dapat memberi ketenangan jiwa seseorang.
– Kolagen dapat meremajakan serta memberi kesan awet muda.
– Kolagen membantu memberi perlindungan meningkatkan fungsi organ dalaman.
– Pengunaan kolagen dari sumber ikan mudah diserap dan membantu membentuk semula kolagen yang rosak pada bahagian sendi, tulang, kulit dan lain-lain.

Biarpun fenomena penuaan berlaku secara semulajadi, masih ramai tetap runsing akibat kedutan atau garis-garis halus yang muncul pada wajah hingga boleh menjejaskan keyakinan diri seseorang itu.

Penuaan berkait rapat dengan kandungan kolagen dalam badan menusia kerana apabila kolagen dalam tubuh berkurangan, keanjalan kulit mula hilang.

Bertepatan dengan itu. Bosland Corp (M) Sdn Bhd melancarkan kombinasi produk pakej kesihatan Koko Kolagen yang digabungkan dengan Susu Mutiara Whitefully bagi memulihkan kulit bermasalah yang kini mendapat sambutan hangat di pasaran.

Koko kolagen adalah makanan tambahan yang dapat melindungi kesihatan kulit keranan ia ramuan dan sumber semulajadi tanpa bahan kimia.

Berdasarkan kajian berpanjangan, panel Pembangunan dan Penyelidikan Produk (R&D) Bosland Corp, mengenal pasti koko pracampuran adalah kombinasi sejati untuk kesihatan kulit manusia.

Ini disebabkan kulit manusia dan koko mempunyai persamaan dari segi komosisi bahan tertentu yang menyebabkan kedua-duanya boleh digandingkan antara satu sama lain.

Lemak koko dan kulit manusia terdiri daripada ”triasilgliserol” oleh itu lemak koko mempunyai keserasian yang lebih terhadap kulit manusia berbanding minyak mineral.

Bosland Corp memilih kolagen ikan kerana molekulnya yang kecil lebih mudah diserap ke dalam tubuh. Kolagen ikan sangat mudah dihadam dan membantu membentuk semula kolagen yang kian menyusut pada bahagian sendi, tulang, kulit dan lain-lain dalam tubuh.

Syarikat Bosland sentiasa menitikberatkan mutu kualiti dan keselamatan kendungan ramuan sesuatu produk kesihatan, terutama minuman harian bagi semua peringkat umur dan masyarakat. Lantaran itu, sebelum penghasilan produk Koko Kolagen, kaji selidik dilakukan terhadap pemprosesan berteknologi Jepun yang canggih serta mampu memelihara mutu kolagen semula jadi.

Hasil kajian terhadap kesihatan tubuh menunjukkan pengambilan kolagen ikan secara berterusan dan kerap mampu membantu meredakan risiko osteroathritis, osteoporosis dan arteriosclerosis.

Kajian klinikal awal juga menunjukkan pengambilan Koko Kolagen pada kuantiti mencukupi selama 60 hari hingga 90 hari mampu memperbaiki penuaan kulit dan meredakan masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kesan-kesan jerawat, kelupasan, kekeringan dan kulit berminyak sehingga 80 peratus.

Jesteru, Koko Kolagen Bosland berfungsi bukan sahaja sebagai untuk penjagaan kecantikan kulit, malah sebagai penyumbang kesihatan secara menyeluruh iaitu dari dalam tubuh hingga ke rupa luaran, menjadikan seseorang itu benar-benar kelihatan muda bukan setakat pada muka bahkan organ-organ dalam juga kian terasa remaja.

Dalam masa lapan bulan ini juga, Bosland Corp melancarkan pelbagai kombinasi produk pakej kesihatan yang lain, antaranya adalah pakej Slimme dan Whitefully Pearl, pakej QFS dan pakej Plasmin Capsules.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s