Pendaftaran


Bagaimana Ingin Menyertai perniagaan JutawanBosland?

Untuk menyertai perniagaan JutawanBosland sila lengkapkan pendaftaran anda di http://www.JutawanBosland.com dan terlebih dahulu anda hendaklah memastikan anda mempunyai username penaja yang telah membawa anda ke website tersebut.

Jika anda menerima email promosi dari rakan-rakan, anda boleh terus melayarinya. Jika anda menerima sms atau flyer, anda dikehendaki memasukkan username penaja, ini adalah penting kerana menghargai usaha setiap ahli VIP JutawanBosland mempromosikan link website mereka.

Langkah 1:

Klik DAFTAR PERCUMA, ikuti langkah-langkah berikut dan lengkapkan butiran diri anda.

Langkah 2:

Setelah selesai sila klik LOGIN dan masukkan username dan password yang anda daftarkan.

Langkah 3:

Anda menerima satu kedai online yang mana dengannya anda boleh menjana pendapatan sampingan atau tetap. Terlebih dahulu anda dikehendaki mengemaskinikan maklumat peribadi anda, klik KEMASKINI MAKLUMAT PERIBADI ANDA dan lengkapkan maklumat borang tersebut, ini adalah bertujuan untuk mendaftarkan anda semula dilaman web rasmi Bosland (www.Bosland.com.my), yang mana segala bonus pairing dibayar oleh syarikat. Disamping itu juga memudahkan pihak ADMIN untuk memasukkan terus bonus tunai ke akaun anda.

Langkah 4:

Langkah seterusnya adalah untuk mengaktifkan akaun anda kepada VIP. Sila klik PEMBAYARAN dan ikuti langkah-langkah yang telah ditetapkan. Setelah membuat pembayaran sila emailkan bukti pembayaran ke suzzhadi@gmail.com dan smskan <JB> <JUMLAH> <NAMA> <TARIKH> <MASA><PAKEJ><BANK> ke 0172961196, untuk memudahkan pihak Admin mengenalpasti pembayaran anda. Akaun anda di JutawanBosland dan website rasmi Bosland diaktifkan dalam masa 48 jam dari masa pembayaran anda.

*Kos penghantaran dikenakan RM10 untuk 1 set kepada yang berada di Sabah, Sarawak dan Labuan.

Dimaklumkan di sini bahawa Team JutawanBosland adalah salah satu team online dalam perniagaan Bosland Corporation Sdn Bhd yang mana ianya merupakan inisiatif kami dalam mengembangkan perniagaan ini. Disamping itu juga ianya memudahkan anda semua mencari prospek baru dengan hanya menggunakan medium internet dan ini lebih menyenangkan kerja anda.

Sekian, terima kasih,

Admin JutawanBoslandcantik,kuat,rahsia kecantikan,tenaga batin,tenaga,kacak,lawa,alphalipid2u,akademiceramic,carigold,harakahdaily,bharian,Bosland.com.my,bosland2u,bosland4u, bosland4all,jutawanbosland,serbuk mutiara,mutiara,kalsium,jutawan,bosland,jeragat,kulit,susu,alphalipid,program,terbaik,hebat,label,MLM,ajl,network,jutawan bosland,bosland,jerawat,cantik,lawa,kulit cantik,ceramic, Osteoporosis,kalsium,gout,ulser,darah tinggi,kencing manis, lumpuh,jutawan-e-boss, projek jutawan bosland
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s