Apa kata mereka


Badrulhj Sarikei
Saya menyertai Team Online Bosland Sarikei Mac 2010, selepas diperkenalkan oleh seorang rakan. Pada awalnya, saya meragui peniagaan seumpama ini kerana tidak ada pengalaman. Bahkan saya, tidak pernah menjalankan perniagaan menerusi online. Pendek kata inilah pengalaman pertama. Begitu pun, selepas melihat dan mengkaji laman web… saya tertarik untuk menyertainya. Akhirnya melalui tunjuk ajar upline, perniagaan ini membuahkan hasil pada hujung bulan pertama. Kini saya menerima bonus setiap bulan malah, berjaya mendapatkan semula modal yang saya laburkan dulu.

Saya melihat Jutawan Bosland mempunyai potensi yang amat besar dan boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja asalkan mereka berminat. Resepi kejayaan perniagaaan ini cukup mudah malah tidak memperlukan modal yang besar. Saya akui kesenangan dan kejayaan tidak akan datang bergolek. Kita kena berusaha dan mendapatkan tunjuk ajar daripada mereka yang telah berjaya. Yang paling penting sekali ialah, upline. Tanpa mereka, kita tidak akan ke mana. Dalam Bosland… hubungan antara upline dan downline cukup rapat. Bahkan, beliau sentiasa mencurahkan ilmu melalui sesi table talk.

Matdehie Ahmad
Apabila disebut berniaga, ramai di kalangan orang kita kurang berminat apatah lagi melibatkan perniagaan secara online. Saya tidak menafikan, bukan semua di kalangan kita celik IT, namun itu bukanlah alasan untuk tidak berjaya. Saya akui pada awalnya agak buta internet tetapi selepas mempelajarinya, saya mampu memperoleh pendapatan lumayan daripada Bosland. Ini semua berkat tunjuk ajar upline.

Saya pernah terlibat dalam jualan langsung sebelum ini namun kurang aktif. Tambahan pula, proses kenaikannya agak sukar dan saya terpaksa melalui beberapa peringkat untuk mendapatkan bonus. Akhirnya, saya mengundurkan diri.

Dalam tempoh beberapa bulan selepas itu, seorang rakan memperkenalkan saya dengan Jutawan Bosland. Selepas tertarik dengan penerangannya, tanpa berfikir panjang saya terus menyertai skim ini.

Badrulhj Sarikei
Pada hari ini saya telah mendapat downline daripada Johor Bahru. Berkat kesabaran, ketekunan, doa saya saya telah dipermudahkan oleh Nya walaupun saya tinggal di Sarawak. Bukan mudah untuk mendapat kepercayaan daripada org2 yang kita tidak kenali, tetapi dalam BOSLAND semuanya tidak mustahil. Ini semua adalah atas kerjasama yang sepenuhnya diberikan oleh Tn. Azizi Admin JutawanBosland yang senantiasa membantu ahli2 dalam TOJB. Terima kasih sekali lagi kepada En. Azizi dan tahniah juga kepada Puan Nur Afny Octavia yang telah mendapat downline tersebut. Semua downline2 yang berdaftar dibawah saya akan saya bantu dr masa, ke semasa. InsyaAllah…

Nur Afny Octavia
Produk yang amat berkesan, untuk golongan wanita yang ingin menjaga kulit boleh cuba produk ini disamping menjana pendapatan sampingan dengan begitu mudah…

Azizi Bin Othman
Bkn setakat bonus ja. produk dia yg berkualiti jgk. lagipun leader2 x lepas tgn sntiasa membantu downlinya. buktinya saya diberikan 3 org downline slepas mnyertai boslan ni. hehe dapat bonus percuma ja haha.

Badrulhj Sarikei
Terima kasih TOJB, saya dapat bonus lagi hari ini hasil kerjasama semua….tiada plan yang sehebat ini, walaupun bergerak sebelah kaki sahaja..$$$$$ masyuk…alhamdulillah syukur kepadaNya

Badrulhj Sarikei
Alhamdulillah..bersyukur aku ke hadrat illahi kerana setelah aku join BOSLAND, aku tidak kesempitan wang lagi…sebab setiap bulan aku gaji 3 kali…amin

Badrulhj Sarikei
TQ Nur Afny..anda juga telah melakukannya…tanpa group yang terhebat seperti BOSLAND kita tak kan dapat mengecapi segalanya..sekali lagi TQ buat ADMIN TOJB…

Aku Dayang
Hidup Bosland n Team Bosland Sarikei,tahniah dgn Mr Azizi,Abg Kassim,Badrul n Pink….u r the Best….wpun saya kurang aktif kerana sibuk dgn Team SUKMA Sarawak sejak mid Mac tetapi alhamdulillah ada masyuk….RM240 rngit tanpa buat apa2….sapa nak bagi RM240 tapi BOSLAND bagi-group sale…tkasih dgn Bosland Group S…arikei…terima kasih…kalau sy betul buat…barangkali RM2400.00 tgu kmunculan sy mid Jun…

Umu Hani
Plan yang mudah dan berkesan untuk menjana pendapatan,.

Umu Hani
Program yang terbaik pernah saya sertai…Admin,Produk dan Plan yang mantap….saya sudah jana RM1000++ dalam sebulan dengan tidak berjumpa prospek hanya promosikan di Facebook

Umu Hani
tak rugi sesen pun apabila anda join jutawanbosland..malah akan untung berlipat kali ganda..amiiin..

Umu Hani
promosikan kt ibu2 mengandung or dlm pantang..
baik utk bayi baru lahir coz perut bayi mudah masuk angin..
alhamdulillah ank sy dr lahir smpai skrg xpnh kembung perut..

Umu Hani
seumur hidup,inilah admin yang mementing downline yang penah saya jumpa..insyaallah jadi JUTAWAN..!!!

Kassim Den
hahahaha….1 bulan 3 kali pay day.1) 23 atau 25 haribulan gaji. 2).16-20 hari bulan bonos bosland dan 3). pada 1-5 hari bulan bonos bosland lagi. haha. rezeki dari ALLAH.
kalau aku tak masuk member dulu sampai skarang pun aku akan terima gaji aje. betul la kata org…jika anda tak buat langkah, maka anda akan duduk la kat situ sampai bila-bila, tak akan berubah. LU FIKIR LA SENDIRI.

Kassim Den
Hahahaha….aku pun just 1 bulan lebih hampir 3k. masih ada pulus menunggu utk 1-15/3/2010..hehhee…tak buat makan tak ada pulus…dan tak kenal bosland maka tak cinta….kalau dah kenal jutawanbosland….mesti cinta punya…

Kemol Fidelia Valilian
terimakasih TOJB atas sokongan yang berterusan

Kemol Fidelia Valilian
terimakasih kerana komitment dan bantuan anda pada kami d sabah

Kemol Fidelia Valilian
mmg kualiti produk Bosland ini adalah yg unggul melihat drp cara pemprosesan produk yg menggunakan Teknologi NANO..

Kemol Fidelia Valilian
produk Bosland baik untuk kesihatan dan kecantikan terutamanya yang mahu kurus dgn cara yg sihat



Masliza Ismail
perkembangan yg amat baik,semoga TOJB dpt mmbntu meningkatkn ekonomi di samping menjaga kesihatn kita semua….. Badrulhj Sarikei
Pelan Bosland lah yang paling menarik pernah saya jumpa..peluang utk menggapai kejayaan amat terbuka luas dengan Team yang dilahirkan dari generasi yang hebat.

Badrulhj Sarikei
Penyakit gout saya tidak seperti dahulu lagi. Kalau dahulu, dalam seminggu memang kena sekali. Itulah kehebatan susu whitefully Bosland….

Admizal Amin
inilah kehebatan MLM online..menjana pendapatan dan merapatkan hubungan silaturrahim

Admizal Amin
jgn biarkan diri anda diselebungi rasa penyesalan bila rakan anda telah menjana pendapatan.

Melly Abdullah
Testimoni (ayah saya) 86 tahun :sejak minum SUSU WHITEFULLY, gout yg di alaminya berkurangan, sakit2 di belakang pun beransur2 hilang..mmg betul2 hebat produk Bosland!!!

Yana Mansor
bagus untuk berkongsi menjana pendapatan yang berpatutan…insya Allah…

Farrel Arrel
peluang ini yang kita cari… tunggu apa lagi… jum gi jumpa TOJB(TEAM ONLINE JUTAWAN BOSLAND)

Farrel Arrel
BOSLAND BEST OF THE BEST…

Bryan Andreas Micheal Angkagon
saya rasakan peluang utk megubah hidup saya ….berada d bosland….cepatttttttttt

Rahadi Bakar
bersama2 kita letopkan Sarawak

Nur Afny Octavia
Macam saya..saya hanya bermodalkan RM200, dalam masa 14 hari, modal dah balik, dan dapat bonus lagi…


JutawanBosland Di Facebook:





Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s