Panduan Umum dan Cara Mengamalkan Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland.

Posted: October 2, 2010 in Info Kesihatan

Adakah ia selamat di makan ?

Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland tidak mengandungi sebarang bahan pengawet, perasa tiruan, pewarna tiruan dan campuran bahan kimia, malah ia mengandungi unsur-unsur atau zat-zat yang memang di perlukan oleh tubuh badan manusia. Ianya selamat untuk dimakan dalam dosage yang betul.

Adakah orang yang sedang berpenyakit boleh mengambilnya ?

Ia bukan sejenis ubat yang dihasilkan secara kimia. Ia adalah makanan semulajadi yang mengandungi banyak khasiat, yang dapat membantu proses pemulihan sistem tubuh badan manusia. Ianya boleh diandaikan seperti pengambilan sayur-sayuran dan buahan yang tidak mendatangkan mudarat kepada badan manusia.

Apakah krisis pemulihan ?

Ianya merupakan satu tanda bahawa mekanisma dalam badan telah berfungsi. Apabila badan telah mempunyai tenaga yang cukup, sel badan akan cuba membuang toksik dan memulih, akibatnya tanda-tanda seperti cirit- birit, demam dan sebagainya muncul. Ianya hanya bersifat sementara sahaja dan juga bergantung kepada sistem pertahanan badan seseorang.

Apakah tindakbalas yang biasa berlaku kepada pengamal yang sihat ?

Tindak balas adalah berlainan mengikut tahap kesihatan badan individu, jika pengamal itu benar-benar sihat, maka dia mungkin tidak mengalami sebarang simptom ataupun simptom yang kecil sahaja.

Mengapa kita berasa letih selepas mengamalkan Susu Whitefully dan Kopi Slimme ?

Badan kita sebenarnya mempunyai pH alkali (pH 7.3), tetapi kerana kita telah makan makanan yang berasid dengan berlebihan seperti nasi, daging dan sebagainya, maka badan kita akan mempunyai nilai pH berasid. Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland ialah makanan alkali. Oleh itu selepas memakan produk ini badan kita akan cuba menstabilkan nilai pH dalam badan, akibatnya kita mungkin berasa letih.

Mengapa ada pengamal yang sembelit selepas memakan Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland?
Ini kemungkinan disebabkan oleh sistem penghadaman yang tidak berkesan mengakibatkan sisa tertinggal dalam usus. Selepas mengambil produk ini, badan kita cuba membuang sisa dalam usus dan kemungkinan mengakibatkan sembelit bagi jangka masa pendek.

Mengapa paras glukosa darah meningkat selepas mengambil produk ini ?

Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland mempunyai mineral yang dapat membantu insulin berfungsi dengan lebih berkesan dan merendahkan paras glukosa dalam darah. Akan tetapi, seperti juga mekanisma badan yang lain, kawalan paras glukosa dalam darah berkait dengan diet dan hormon. Oleh itu pada peringkat awal pengambilan produk, badan akan membuat permulihan yang akan menyebabkan simton paras glukosa naik untuk jangka masa singkat.

Kenapa ada pengamal mengalami sakit di sendi dan asid urik yang lebih tinggi dalam darah selepas pengambilan Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland ?

Sakit sendi adalah disebabkan oleh asid urik yang terkumpul di bahagian sendi. Selepas memakan Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland sistem pertahanan badan akan meningkat, sel darah putih dalam badan akan cuba membuang asid urik dari sendi yang terkumpul dalam sendi dan mengakibatkan perasaan sakit. Asid urik dari sendi akan dihantar melalui darah ke ginjal untuk dikumuhkan, maka paras asid urik dalam darah akan meningkat buat sementara waktu.

Bolehkah Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland diambil bersama ubat ?

Boleh, tetapi pastikan Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland diambil terlebih dahulu (sebelum makan) dan sekurang-kurangnya 3 jam kemudian (selepas makan) baru ambil ubat. Elakkan dari makan serentak (pada masa yang sama) kerana ia mungkin menjejaskan khasiat yang terkandung secara semulajadi pada Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland.
Kenali Tindakbalas Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland.
Berikut adalah senarai beberapa tindak balas awal yang mungkin berlaku jika mula-mula mengambil Susu Whitefully dan Kopi Slimme Bosland:
1. Muntah – Masalah sistem penghadaman
2. Demam – Masalah usus kecil / besar
3. Najis berdarah – Masalah anus (lubang dubur) dan buasir
4. Cirit-birit – Masalah limpa / hati
5. Berpeluh – Pengeluaran haba dalam badan
6. Sengal bahagian sendi – Masalah urat darah dan reaksi kelebihan asid urik.
7. Sakit Pinggang – Masalah buah pinggang
8. Sakit tekak / kerongkong – Masalah paru-paru
9. Kencing berbau – MasaIah buah pinggang
10. Darah tinggi berrtambah – Masalah urat darah
11. Kencing manis bertamhah – Masalah hati dan pancreas
12. Pengeluaran haid berlebihan – Proses perubatan hormon dan masalah limpa
13. Bertambah selera makan – Proses perubatan kolestrol
14. Bengkak anggota badan – Masalah buah pinggang
15. Gatal hidung – Masalah resdung dan alahan

Cara Penggunaan:

– Masukkan sebungkus Susu Mutiara WhiteFully ke dalam 200ml – 250ml air panas dan kacau.

– Kemudian, masukkan sebungkus Kopi Slimme ke dalam bancuhan Susu Mutiara WhiteFully tadi dan kacau rata dan sebati sehingga beraroma enak

– Boleh diambil tiga (3) kali sehari untuk kesan yg sangat mujarab iaitu pada Jam 7 pagi – 4 Petang – 10 Malam

– Amalkan setiap hari hidangan mudah dan lazat ini dan lihat kesannya dalam 7 hari.

– Seboleh-bolehnya minum 1 jam sebelum mengambil hidangan berat, tapi biasanya selepas minum hidangan ini kita akan merasa kenyang dan bertenaga sepanjang hari. Selamat Mencuba dan segalanya dengan izin Zat yang Maha Kuasa..
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s