Rebutlah peluang! Baru lancar…’

Posted: February 24, 2010 in Admin, Business

Rebutlah peluang! Baru lancar…

* Anda adalah perintis awal! Fikirkan rangkaian jaringan anda dalam tempoh 2 tahun akan datang! Hanya dengan 2 jaringan infiniti..Potensi side income sehingga 4 angka sehari!


* Telah terbukti biasanya orang yang berjaya dalam bisnes networking kerana dia mendapat peluang lebih awal dari kita..Kini giliran anda dapat PELUANG AWAL!!

BUKAN ORANG YANG TERLALU PINTAR,HEBAT ATAU KUAT YANG AKAN BERJAYA..TETAPI SIAPA YANG CEPAT SAMBAR PELUANG!!

“Langkah Pertama Itu Pengharapan, Sedangkan Yang Tidak Melangkah Langsung, TIDAK ADA Harapan. Jom Mulakan Langkah Pertama Anda Sekarang”


* Anda boleh pilih 2 cara,mana yang anda lebih selesa untuk jalankan perniagaan ini. Jika anda malu, segan, tidak punyai masa, anda boleh jalankan secara online. EMAIL & SMS. Jangan risau hanya user id anda yang akan muncul sebagai Referrer. Nama dan Nombor Handphone anda akan di sembunyikan oleh SISTEM.Setiap kali prospek baru mendaftar,anda akan menerima email! Jika anda mampu untuk jalankan offline, itu satu kelebihan. Anda diberikan web percuma (http://www.JutawanBosland.com/userid) . Tugas jawab soalan prospek, tugas daftarkan downline, tugas penghantaran produk,kami akan buat secara percuma untuk anda. Tugas anda ialah 100% promosi..hanya sebarkan website anda.

Satu keputusan yang kita ambil hari ini tidak mustahil akan merubah kehidupan kita selamanya.


“Percayalah…….Apa Yang Berlaku Pada Kita Sekarang Adalah Keputusan Yang Kita Buat Dahulu …Dan Apa Yang Akan Berlaku Di Masa Hadapan Kita Adalah Bergantung Kepada Keputusan Yang Kita Lakukan Hari Ini”

Disini.. siapapun anda… tiada bezanya .. guru, jaga, kerani, doktor, jurutera.. peluang adalah sama cuma bezanya cepat atau lambat anda merebut peluang. Siapa cepat, semakin mudahlah untuk dia berjaya.


“Ini bukan bidang saya. Saya tak biasa. Saya tak pandai”

Ingatlah bahawa ini bukanlah sutu hobi yang boleh anda suka atau tidak. Ini adalah bidang perniagaan yang serius. Ramai yang berkata seperti ini tetapi ingatlah ‘bidang perlukan wang’ adalah ‘bidang’ semua orang. Jika kita tak sanggup buat sesuatu maka kita perlu berhenti dari merungut dengan tidakcukupan yang tidak pernah berkesudahan kerana kita tidak sanggup berubah. Tak pandai boleh belajar dan ‘pelajaran’ ini adalah jauh lebih mudah dari kita mengambil peperiksaan SPM dulu. Kita perlu pandai membezakan diantara masalah dengan ALASAN kerana perkara seperti inilah yang menghalang perubahan hidup kita selama ini.

Lagipun tiada seorangpun yang terlibat dalam bidang Network Bisnes ini sememangnya bidang mereka. Tiada kursus Sijil Network Bisnes atau Diploma Network Bisnes. Semuanya dari bidang lain seperti anda. Bezanya ialah mereka mahu berubah atau tidak.

“Saya dah cuba dulu tapi tak menjadi”

Ingatlah bahawa ramai yang berjaya hari ini adalah bukan percubaanya kali pertama. Malah orang yang mendapat puluhan ribu sebulan sekarang dan ada yang pernah banyak kali gagal. Kita perlu cuba dan terus mencuba sehingga berjaya.

Setiap percubaan adalah harapan. Berhenti mencuba maka tiada lagi harapan. Mungkin juga dulu kita mencuba sesuatu yang tidak tepat. Ada juga katanya pernah gagal dalam Networking Bisnes tetapi sebenarnya dahulunya dia bukan sertai Netwoking Bisnes tetapi sertai syarikat tanpa lesen, tanpa produk, money game ataupun pelaburan haram.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s