VIPTOJB

Posted: February 11, 2010 in Admin, Business, Jutawanbosland

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada anda semua. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua kerana telah memberi kepercayaan kepada saya dalam mengendalikan TOJB.


Anda telah membuat satu keputusan yang bijak dan bernas dalam memilih peluang perniagaan Bosland ini. Satu peluang yang insyaAllah dapat memberi imbuhan pendapatan yang tetap mahupun sampingan kepada anda semua.

Sesungguhnya rezeki itu milik Allah semata-mata, kita sebagai hamba hanya mampu berdoa dan menumpang sedikit dalam meneruskan perjalanan yang kita sendiri tidak tahu bila akhirnya. Perjalanan yang sebenar ialah apabila kita semua dapat bertemu dengan yang empunya segala diri.AMIN

Portal ini diwujudkan adalah untuk kita semua berbincang dalam mengembangkan perniagaan Bosland ke seluruh dunia. Segala pendapat dan pandangan anda dapat diluahkan dan dibincangkan secara terbuka disini.

Harapan saya agar portal ini dapat dimanafaatkan sebaik mungkin dalam merealisasikan impian yang sementara ini. Doa saya agar persahabatan ini akan terjalin dalam dua tujuan iaitu dunia dan juga akhirat. InsyaAllah

AHLI VIP SAHAJA LAYARI

WWW.VIPTOJB.NING.COM

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s