Testimoni Admin JutawanBosland

Posted: December 29, 2009 in Admin
Tags: , , ,

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera semua…

Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua di atas segala kerjasama yang telah anda berikan kepada saya untuk menjayakan program ini.

Sungguh saya tidak nafikan berurusan dengan perniagaan online ini adalah suatu perkara yang masih asing lagi bagi masyarakat Malaysia. Pelbagai prasangka yang akan timbul apabila ingin berurusan dengan perniagaan online ini.

Sebenarnya perniagaan online telah lama bertapak di dunia ini dan ianya memberi impak yang besar dalam perkembangan sesuatu perniagaan. Dengan berurusan melalui online, sesuatu perniagaan itu berkembang sehingga 80% peningkatan.

Segala kos dan masa dapat dijimatkan melalui perniagaan online. Kelebihan kepada kedua-dua pihak, iaitu pembeli dan juga pembekal. Di mana masa, kos minyak dan parking dapat dijimatkan dengan hanya melalui online dan produk tersebut sampai terus ke pintu rumah anda.

Disamping itu juga, melalui online networking ini, seorang leaders dapat menjimatkan banyak masa untuk keluar mencari prospek baru. Dengan mempromosikan perniagaan mereka melalui online, segala info dapat diterangkan dengan jelas sekali walaupun berada diluar kawasan tempat tinggalnya.

Post ini dibuka adalah untuk anda semua menilai kewibawaan saya dalam mengendalikan Team Online Jutawanbosland. Sila berikan komen dan pandangan anda untuk meningkatkan tahap dan mutu kerja saya dalam merealisasikan visi 2015.

Sekian Terima Kasih

ADMIN JUTAWANBOSLAND.

Advertisements
Comments
 1. laris01 says:

  Assalamualaikum,
  Semua warga Jutawanbosland dan kepada yang belum join. Thumb up bro Admin. Yes, it work, belum sampai sebulan dah masuk dah…..kemas bayaran kereta bulan ni.. saya dah! anda yang diluar bila lagi. Di jangka bulan ni cecah RM1000. Insyallah. JutawanBosland boleh.

  • laris01 says:

   Asalamualaikum to,
   Brother Admin dan kawan2 team Jutawan bosland Sarawak dan juga seluruh Malaysia. Seperti yang saya katakan pada awal bulan Feb, my target RM1000/-. Tapi apa yang saya perolehi adalah RM2K lebih bro. Thank bro Admin. Dan kepada downline saya, jangan putus asa sesungguhnya Jutawanbosland adalah bzness yang menjanji kan pulus utk tuan2 sekalian. Plan marketing yg mudah dan jelas, hanya kita sendiri yang mengubah kehidupan kita dengan izin Allah. Insyaallah. My target for March adalah RM3000/-

 2. MOHD AZIZI says:

  Salam 1 Malaysia, 1 hala tuju 1 bosland…..
  Berbanyak terima kasih kepada Tuan Admin, Azizi `jugak’ atas bantuan, kepakaran, kerjasama, motivasi yang diberikan…Bagi yang berminat jangan lepaskan peluang ini…Biz yang adil, menarik$$, produk unik, tiada mantain dan banyak lagi..sertai kami, rebutlah peluang yang ada..SMS 0194852993 MOHD AZIZI sedia membantu….

 3. KASSIM DEN (ID:laris001) says:

  Assalamualaikum,

  Alhamdulillah, akhirnya saya bertemu dengan perniagaan network marketing yang saya cari selama ini. Plan mudah dan sangat menguntung kedua pihak. Kepada member2 team Jutawanbosland, bersamalah kita mengharungi arus dan ranjau. Jumpa tuan/puan sekelian di puncak. Kepada yang belum masuk dan masih dengan masaalah kewangan sila daftar diri anda for free. Mula kan langkah anda, buatlah perubahan. Hubungi Kassim Den 0198884413 Insyaallah.TQ, salam.

 4. Dyg Safiah says:

  Selamat Tahun Baru 2010
  Saya amat bersyukur kerana diperkenalkan kepada bisnes ini oleh En. Azizi selaku admin jutawanbosland. Plan Marketing yang dirangka begitu menarik dan mudah untuk semua pihak. Memang tidak dapat dinafikan bahawa dalam perniagaan semua kita mahu untung. Namun dalam perniagaan Bosland ini, ianya menguntungkan kedua-dua belah pihak, samada upline mahupun downline. Kedua-duanya saling bantu membantu kerana hasil kerja keras upline, downline akan mendapat spill over.
  Selama ini saya memang buntu dalam menjalankan perniagaan seperti ini tetapi alhamdulillah dalam masa tak sampai seminggu dengan bantuan dan bimbingan En. Azizi saya berpuas hati dan bersemangat untuk memperkenalkan bisnes ini kepada kawan-kawan.
  Sekali lagi terima kasih diucapkan pada Admin JutawanBosland.

  Dyg Safiah (Disha)
  0168521554
  Kuching, Sarawak.

  • bosland says:

   Terima kasih kepada Pn Dayang Safiah wakil kami di Kuching dengan komen dan pendapat yang bernas…semoga bersama-sama dapat mengembangkan perniagaan ini….InsyaAllah

 5. Baharun Adon (beyjaya) says:

  Salam keagamaan dan salam ceria one jutawanbosland.
  Walaupun biz ini masih baru dalam pasaran,saya menjangkakan ianya menjadi saingan sebagai “biz killer” pada tahun 2010.Plan Marketing yang cukup mudah dan berkonsepkan sistem baru ini akan melahirkan beberapa orang jutawan bosland dari rakyat Malaysia.Insyaallah.Hasil daripada ketabahan,kesungguhan serta pengalaman luas dalam bidang ini, En.Azizi selaku admin jutawanbosland telah merangka dan berani untuk mewujudkan sistem biz bertaraf profesional ini.Saya rasa amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang beliau sediakan yang memfokuskan kepada biz online dan offline dan pergabungan minda orang lama dan orang baru dalam arus perniagaan global.Syabas dan terima kasih kepada En.Azizi kerana memberi peluang dan kesempatan murni pada saya menjadi ahli dalam jutawanbosland.Alhamdulillah..syukur ke hadrat Allah s.w.t. aminnn.

  terima kasih

  Baharun Adon (beyjaya)
  Sandakan,Sabah.
  0138887783

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s