Dalam perniagaan MLM, bukan semua orang yang mampu berjaya dalam perniagaan ini. Hanya yang tabah dan cekal sahaja yang mampu berjaya. Hanya seseorang yang  tidak pernah kenal erti putus asa dan tidak memberi alasan yang banyak untuk berjaya.

Pelbagai alasan yang selalu kita dengar seperti malas cari orang la, susah la, tak tahu nak cerita tentang produk la,  tak tahu nak cakap dan pelbagai alasan yang diberikan.

Dengan teknologi internet masakini segala permasalahan tersebut dapat diselesaikan,dan tiada alasan lagi untuk kita semua berjaya dalam perniagaan MLM.

Jika tidak pandai cerita, JutawanBosland akan ceritakan bagi pihak anda. Jika anda tak tahu cari prospek baru, JutawanBosland membantu anda. Tugas anda hanya membawa prospek tersebut ke website JutawanBosland dengan hanya mempromosikan (www.JutawanBosland.com/usernameanda) melalui:

 1. Email
 2. Sms
 3. Flyers
 4. Forum
 5. Iklan Percuma
 6. Iklan Berbayar
 7. Blogger
 8. WordPress
 9. Ning
 10. Sms bulk
 11. Facebook
 12. Myspace
 13. Friendster
 14. Hi-5

Anda setiap hari melayari internet, dan cuba anda fikirkan  berapakah pendapatan yang telah anda terima melalui internet. Setiap bulan hanya kita yang keluar duit, bayar internet.

Masa telah banyak terbuang begitu sahaja. Pelajar sekolah menghabiskan masa yang banyak dengan internet hanya untuk bermain online game, chatting, mencari kenalan baru, email dan sebagainya. Di sinilah menjadi tanggungjawab Team JutawanBosland, ingin mencurahkan ilmu bagaimana ingin menjana pendapatan hanya melalui internet dan ianya amatlah memudahkan menyelesaikan pelbagai masalah.

cantik,kuat,rahsia kecantikan,tenaga batin,tenaga,kacak,lawa,alphalipid2u,akademiceramic,carigold,harakahdaily,bharian,Bosland.com.my,bosland2u,bosland4u, bosland4all,jutawanbosland,serbuk mutiara,mutiara,kalsium,jutawan,bosland,jeragat,kulit,susu,alphalipid,program,terbaik,hebat,label,MLM,ajl,network,jutawan bosland,bosland,jerawat,cantik,lawa,kulit cantik,ceramic, Osteoporosis,kalsium,gout,ulser,darah tinggi,kencing manis, lumpuh,
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s