Kenapa anda perlu menyertai Team JutawanBosland:

  1. Kepada ahli VIP, setiap tajaan terus anda melalui online, bonus tunai dimasukkan terus ke akaun bank anda dan bakinya dimasukkan oleh syarikat pada 20hb dan 5hb setiap bulan.
  2. Mempromosikan produk bertaraf dunia (pertama di dunia susu mutiara Whitefully)
  3. Berpeluang mendapat prospek baru di seluruh Malaysia,Brunei dan Indonesia.
  4. Mendapat limpahan downline dari upline atau spillover downline.
  5. Mendapat sokongan penuh dari Team Offline di Stokis Ampang. Kepada yang berdekatan boleh mendapat taklimat percuma berkaitan produk dan plan pemasaran Bosland.
  6. Apabila anda mempromosikan url website anda melalui sms @ flyer : http://www.JutawanBosland.com/usernameanda. Kebanyakkan prospek baru hanya memasukkan http://www.JutawanBosland.com sahaja dan tidak memasukkan usernameanda. Dengan ini sistem JutawanBosland tidak membenarkan melayari website tersebut selepas beliau memasukkan usernameanda terlebih dahulu. Kelebihan ini menghargai usaha dan kegigihan anda mempromosikan website JutawanBosland. Dengan memasukkan usernameanda, ini bermakna anda merupakan direct sponsor beliau. Berbanding dengan dengan Team Online lain, sebagai contoh http://www.ABC.com/usernameanda, dan apabila tidak memasukkan usernameanda, website tersebut direct sponsornya adalah Admin website tersebut. Ini merupakan ketidakadilan kepada downlinenya yang berusaha untuk mempromosikan website tersebut.
  7. Mempromosikan nama, no hp dan lokasi ahli VIP mengikut kawasan di website http://www.ning.com yang telah dibuat oleh Admin.

Sekali lagi saya mengucapkan ribuan terima kasih, kerana telah berdaftar di JutawanBosland dan saya berdoa perniagaan ini dapat membantu kita semua keluar dari kancah kemiskinan dan belunggu hutang. Ianya juga dapat mengubah nasib diri dan keluarga.

Buktikan kepada masyarakat luar sana yang internet, bukan sahaja medium maklumat semata-mata dan ianya juga medium untuk anda menjadi JUTAWAN…insyaAllah

cantik,kuat,rahsia kecantikan,tenaga batin,tenaga,kacak,lawa,alphalipid2u,akademiceramic,carigold,harakahdaily,bharian,Bosland.com.my,bosland2u,bosland4u, bosland4all,jutawanbosland,serbuk mutiara,mutiara,kalsium,jutawan,bosland,jeragat,kulit,susu,alphalipid,program,terbaik,hebat,label,MLM,ajl,network,jutawan bosland,bosland,jerawat,cantik,lawa,kulit cantik,ceramic, Osteoporosis,kalsium,gout,ulser,darah tinggi,kencing manis, lumpuh,
Advertisements
Comments
  1. Isabell Khela says:

    Very helpful, good resource!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s