Saya mengucapkan terima kasih kepada anda semua kerana telah melayari website ini. Ini merupakan satu peluang yang masih baru dipasaran dan saya bersyukur kerana telah menyertainya dan diharap anda juga mengambil peluang ini bersama.

Website ini dibuka adalah untuk berkongsi peluang yang baik dan menguntungkan kita semua. Dengan adanya peluang sebegini maka berkuranglah pengganguran yang tinggi di luar sana dan ianya juga dapat memberi ilmu yang berguna kepada kita semua.

Selain itu juga, ianya dapat membasmi skim-skim cepat kaya dan skim-skim duduk diam dapat duit yang semakin popular masa kini dan menjuruskan bangsa kita kepada kemalasan dan kesudahannya rugi ribuan ringgit.

Di atas dasar keperhatinan terhadap bangsa dan agama,Team JutawanBosland bersama-sama anda ingin mencurahkan ilmu yang ada untuk berkongsi ilmu dan pandangan bagaimana ingin keluar dari kancah kemiskinan dan belenggu hutang yang dihadapi oleh kebanyakan orang.

Dengan gabungan golongan lama dan muda, bersatu hati untuk mencurahkan ilmu untuk anak bangsa dalam perniagaan ini. Ilmu dari sudut offline dan online akan digabungkan dalam merealisasikan impian bersama dalam menangani masalah kewangan yang menghantui kita semua.InsyaAllah

Lapangkanlah diri anda untuk membaca isi kandungan website ini. Dengan usaha yang sedikit ini, dengan izin Allah akan memberi petunjuk dan hidayah kepada kita semua dalam menyelesaikan pelbagai permasalahan.InsyaAllah.

Saya masih teringat kata-kata hikmat Prof. Hamka:

“Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba,datang tidak menentu masa,datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu”

Inilah masa yang amat sesuai untuk memikirkan kata-kata tersebut.

“Jika Anda Ingin Menjadi Jutawan, Anda Perlu Melahirkan Jutawan Di Bawah Rangkaian Anda…”

VISI

– Melahirkan 10 orang Jutawan daripada Team Online JutawanBosland pada sebelum 2015.

MISI

– 1 Malaysia 1 Bosland 1 Keluarga.

– Memupuk rasa kasih sayang dalam kumpulan.

– Memberi kesedaran terhadap skim cepat kaya dan skim duduk diam dapat duit yang menjurus bangsa kepada kemalasan.

– Memberi peluang perniagaan yang mantap untuk mengurangkan pengangguran di luar sana.

– Membuka 20 rangkaian stokis diseluruh negara.

– Membuka rangkaian di Singapura, Indonesia, Brunei dan Thailand.

Bosland.com.my,bosland2u,bosland4u, bosland4all,jutawanbosland,serbuk mutiara,mutiara,kalsium,jutawan,bosland,jeragat,kulit,susu,alphalipid,program,terbaik,hebat,label,MLM,ajl,network,jutawan bosland,bosland,jerawat,cantik,lawa,kulit cantik,ceramic,
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s